Energetische heling


De energetische heling die ik geef is gebaseerd op cranio sacraal therapie.

Door middel van subtiele aanraking nodigt craniosacraal therapie u uit om spanningen weer los te laten. Deze therapievorm verbetert de functies van het centrale zenuwstelsel, lost de negatieve effecten van stress op, verhoogt de weerstand tegen ziekten en zorgt ervoor dat u beter in uw vel gaat zitten. 


De zachte manipulaties en massages worden ervaren als bijzonder aangenaam, verder geef ik energetische healing op de chakra's en communiceer ik via spirit of ik boodschappen mag ontvangen om te helen of door te geven.


De sessie start met een kennismaking vie een kort gesprek. Via de sjamanendrum en mijn spirithelpers ga ik  inzichten ontvangen en ontrafelen ik bepaalde tekens of beelden/boodschappen. Zo kan er een vorig leven aan bod komen dat inzichten verschaft.

Daarna ontvangt u de lichaamsbehandeling van 60 minuten. In totaal zijn we rond de 2 uur bezig.


Er zijn verschillen momenten tijdens de behandeling dat je 'nulpuntenergie' kunt ervaren. Dan ben je compleet gedachtenloos. Deze staat van 'zijn' activeert ook het zelfgenezend vermogen van de cliƫnt.


De behandeling is aangeraden bij overprikkeling, overgevoeligheid of hoogsensitiveit, stress, overspanning, mentale vermoeidheid en/of emotionele onbalans.

.

Tarief :
65 euro